Visit Instagram

Zorg voor jou

Een persoonlijk wandelcoachtraject voor jou!  Vier  wandelingen van 1,5 uur. Met  aandacht en ruimte voor jouw verhaal gaan we samen op zoek naar wat je inspireert en kracht geeft. Door de natuur als spiegel te gebruiken kun je lichter én met nieuwe energie vooruit. Zo help je niet alleen jezelf, maar ook degene voor wie je zorg draagt..

Coachtraject: € 300,= (incl. BTW)

* gratis intake

* vier wandelingen ca. 1,5 uur

* kopje koffie/thee incl. iets lekkers

* na wandeling: kort verslag met aandachtspunten en evt. oefeningen die je zelf kunt toepassen (per mail.)


Wandelingen op maat

Heb je vragen voor een specifieke doelgroep of heb je belangstelling voor een workshop wandelcoachen voor je bedrijf of organisatie: neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik lever maatwerk en stem met jou persoonlijk af hoe de workshop voor de doelgroep het meest effectief en zinvol is. 

Coachtarief workshop 1,5 uur: € 150,= (incl. BTW)

Bijvoorbeeld:

Groepswandeling voor mantelzorgers

In een wandeling van ca. 1,5 uur ga je met andere mantelzorgers op stap. Door de onderlinge ontmoeting en oefeningen rondom thema's als 'grenzen stellen', 'je krachtbronnen ontdekken', etc... ondersteunen en inspireren mensen elkaar. De natuur geeft rust en ruimte om op een natuurlijke wijze in beweging te komen.Vier de winter

Regelmatig organiseren  mijn collega-wandelcoach, Marian Lugtenberg en ik een groepswandeling op Den Alerdinck.  Deze zijn bedoeld voor een ieder die op bewuste wijze de natuur en de wisseling van de seizoenen wil beleven. Ook kun je kennismaken met het fenomeen wandelcoaching.

Vier de winter: 20 januari 2018

De natuur hoeft niet zoveel in de winter. Veel dieren zijn in winterslaap. De meeste vogels zijn weggetrokken. De vogels die er nog wel zijn, zie je beter in de kale bomen. Het kan koud zijn. De natuur is vaak heel stil in de winter. Waarvoor wil jij stilte nemen?

Januari is de maand van de winterslaap: het is de tijd waarin de energie wordt opgebouwd zodat het leven als vanzelf kan terugkeren. Dit is de periode waarin het aller prilste begin van leven terug keert. De eerste zaadjes beginnen te ontkiemen in de grond, in het verborgene. Wat is voor jou een juiste manier om ruimte te maken voor iets nieuws. Welke goede gewoontes wil je versterken ?

Tijd: 10.00 uur – 11.30 uur, bijdrage € 10,- 

Plaats: verzamelen bij het begin van de oprijlaan Den Alerdinck aan de Zuthemerweg (tussen Laag Zuthem en Heino).

Aanmelden t/m woensdag 17 januari (maximaal 10 deelnemers)

opgave: info@mantelzorgerinbeweging.nlDe eerste stap

Ben je nieuwsgierig geworden? Aarzel je om een wandelcoachtraject te beginnen? Zet dan nu de eerste stap. Neem vrijblijvend contact met me op. In een telefoongesprek maken we kennis met elkaar. Denk er dan nog eens rustig over na. Wil je daarna 'de eerste stap' al wandelend zetten, dan kan dat. In één wandeling van 1,5 uur gaan we samen op pad en ontdekken hoe de natuur jou met je vragen helpt.

Coachtarief € 75,= (incl. BTW)


Tarieven

Voor verdere info over de kosten van de verschillende trajecten: neem contact met me op via mail:  info@mantelzorgerinbeweging.nl  

of tel: 06 - 466 386 74

De kosten van een coachtraject worden niet vergoed door een zorgverzekeraar. Wel is het soms mogelijk dat deze (geheel of gedeeltelijk) vergoed worden door je werkgever of de arbodienst van je bedrijf.