Visit Instagram

Joke van Steenoven

Op een natuurlijke, warme en rustige wijze loop ik een eindje mee met mensen die zorg dragen voor een ander.  Na het volgen van een wandel-coachopleiding (www.coachbureau.nl - Hilde Backus, voorjaar 2017), ben ik actief als wandelcoach.

Geïnspireerd door wat er op mijn pad kwam, ben ik op latere leeftijd Theologie gaan studeren. Nadat ik een aantal jaren als pastoraal werker gewerkt heb in een parochie in Raalte en omgeving, ben ik sinds eind 2016 werkzaam als geestelijk verzorger bij Zorggroep Apeldoorn.

Op een laagdrempelige wijze ben ik mensen nabij en probeer ze te ondersteunen bij hun levens- en spirituele vragen. Dit doe ik vanuit een open houding. Voorop staat voor mij de waardigheid en integriteit van ieder mens.

Eigen ervaring

Uit eigen ervaring weet ik wat het betekent om mantelzorger te zijn. Soms voelt dat echt 'als een  last én een hele zorg'. Gelukkig ontmoet ik steeds mensen die er voor me zijn en vertrouwen hebben in mijn kracht. Mijn prive-ervaringen inspireren mij om andere mensen een stap verder te helpen. Zodat je lichter en met nieuwe energie weer goed kunt zorgen voor jezelf én voor je naaste.


Voor meer informatie:

info@mantelzorgerinbeweging.nl

tel : 06 - 466 386 74
Werkwijze

Ons eerste contact is een kennismakingsgesprek via de telefoon. Wat is jouw vraag, wat kun je van mij verwachten, klikt het tussen ons etc? Denk daar rustig over na. Als je verdere stappen wilt zetten, maken we afspraken over het te volgen traject. Vervolgens gaan we al wandelend in de natuur in gesprek met jou en jouw vragen als uitgangspunt

Ik werk vanuit "Oplossingsgerichte coaching'  - (Louis Cauffman) en Mindfullness . Gecombineerd met gesprekstechnieken uit diverse werkervaringen. 

Als wandelcoach loop ik een aantal wandelingen met je mee. Mocht tijdens dit traject blijken dat je verdere professionele hulp nodig hebt dan zal ik dit aangeven.